I biri i Beqir Ballukut, të dënuar me pushkatim në vitin 1975. Pas dënimit të të atit, e gjithë familja, përfshirë Agronin u dëbuan nga Tirana dhe qëndruan në internim për disa vite.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.