Lindi më 1949, në Ersekë. Më 29 korrik 1992, me vendim nr. 14, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internim/dëbimit nga Kolonja në Fier dhe Elbasan, prej 17 qershor 1951 deri më 30 shtator 1991. Nga këto 7 vjet kanë qenë internim.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 128-129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.