Lindi më 9 shtator të vitit 1924, në Shkodër. U arrestua në vitin 1946 dhe u dënua me 10 vjet heqje lirie për «agjitacion dhe propagandë». U lirua më 1951.

Burimi: Agim Musta, Libri i zi i komunizmit shqiptar, «Naim Frashëri», Tiranë, 2007, XXIII, Dh, f. 306-307.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.