Djali i Todi Lubonjës, ish-drejtori i RTSH, i cili u kritikua dhe dënua pas Festivalit të 11-të të Këngës. Internimi i Agimit nisi në vitin 1973, kur familja e Todi Lubonjës u internua në Lezhë.

Një vit më pas, arrestojnë të vëllanë, Fatos Lubonjën dhe të atin, Todin dhe atyre u kërkojnë të lirojnë banesën.

Në vitin 1982, bashkë me të ëmën, i internojnë në kampin e Fishtës. Jetojnë në internim deri në vitin 1989, kur marrin faljen.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.