Lindi më 1958, në Vuçkurtaj, Shkodër. Arrestuar më 11 shkurt 1980. Më 18 mars 1981, me vendim nr. 11, Gjykata Shkodër e dënoi për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtës së zgjedhjeve me 5 vjet. Liruar më 28 tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.