Lindi në vitin 1948, në Tiranë. U arrestua më 1 nëntor 1975, dhe më 11 maj 1976, me vendim nr. 279, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor "për agjitacin e propagandë kudnër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie. U lirua më 12 qershor të vitit 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 240
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.