Lindi më 1961, në Kavajë. Më 7 dhjetor 1981, Gjykata e Dibrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut, në formën e arratisjes të mbetur në tentativë”, me 25 vjet burg, humbjen e të drejtës së zgjedhjes dhe internim për 5 vjet. Ka marrë pjesë në revoltën e Qafë-Barit.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 171
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.