Lindi më 28 korrik të vitit 1943, në Shkodër. Më 5 mars 1975, Gjykata e Shkodrës e dënoi për «tradhti ndaj atdheut, në formën e arratisjes e mbetur në tentativë», me 7 vjet burg dhe konfskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 88-89.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.