Lindi më 1947, në Dukat, Vlorë. Më 7 korrik 1978, me vendim nr. 132, Gjykata Vlorë e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje jashtë shtetit", me 14 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe konfiskim të pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 564-565
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.