Lindi më 1937, në Kukës. Më 1 qershor 1974, me vendim nr. 214, Gjykata e Tiranës e dënoi "për tadhëti ndaj atdheut" dhe "mashtrim", me 25 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë. Bëri 14 vjet burg e 3 muaj.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.347-348
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.