Lindi më 2 qeshor të vitit 1937, në Tiranë. Më 15 maj 1982, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie, humbjen e së drejtës elektorale dhe heqjen e medaljeve të punës dhe të shërbimit ush-tarak.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 368.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.