Lindi më 15 prill të vitit 1933, në Vlorë. Më 17 maj 1952, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës» dhe «tentativë për arratisje» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 240.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.