Lindi më 30 shtator të vitit 1953, në Tiranë. U arrestua më 10 nëntor 1975. Më 31 janar 1977, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor "për krimin e pjesëmarrjes në organizatë kriminale kundër pushtetit popullor, agjitacion dhe propagandë me qëllim minimin e pushtetit dhe diversion", dhe u dënua me 21 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë. U lirua në vitin 1989.

Burimi: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Zyra e Gjendjes Gjyqësore, Vërtetim Gjyqësor, nr. 4218 i Prot.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.