Ka vuajtur punën e rëndë dhe torturat e burgut të Qafë-Barit. Ka ndërruar jetë në këtë burg.

Burimi: https://kujto.al/dokumentari-revolta-e-qafe-barit/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.