Lindi më 1905, në Gjirokastër. U internua dhe dëbua "për motive politike". Më 8 prill 1993, me vendim nr. 22, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit dhe dëbimit nga Gjirokastra në Lushnjë, prej prill 1954 deri 30 shtator 1991. Nga këto, 10 vjet janë internim.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.543-544
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.