Lindi më 7 gusht të vitit 1966, në Kavajë. Më 2 tetor 1986, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 195.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.