Lindi më 1938, në Kolonjë. U internua për motive politike. Më 23 korrik 1993, me vendim nr. 25, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi Kolonjë në Levan dhe Shtyllas (Fier), prej 10 majit 1951 deri më 20 dhjetor 1959.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.