Lindi më 1956, në Levan, Fier. Është dëbuar për motive politike. Më 23 korrik 1993, me vendim nr. 25, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit nga Kolonja në Fier dhe Elbasan prej 1956 deri më 1980; me prindërit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 102-103
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.