Lindi më 1931, në Korçë. Më 26 mars 1953, me vendim nr. 93, Gjykata e Lartë e dënoi për "pjesëmarrje në grup kriminel dhe banda të armatosura të formuara jashtë shtetit nga anglo-amerikanët me qëllim minimin e pushtetit, spiunazh dhe agjitacion e propagandë kundër Republikës Popullore të Shqipërisë", me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 100
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.