Lindi më 1968, në Vlorë. U dënua për motive politike, dhe më 8 qershor 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit, nga rrethi i Vlorës në rrethin e Peshkëpi, (Vlorë), prej vitit 1968 deri më 30 shtator 1991. (me prindërit)

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 356
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.