Lindi më 1963. Është internuar për motive politike. Më 27 shtator 1982, u internua nga Durrësi në Berat (Rehovë dhe Selenicë), prej 27 shtator 1982 deri më 25 dhjetor 1989.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 213.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.