Lindi më 1961, në Berat. Është arrestuar për arsye politike më 3 prill 1984 dhe është liruar më 29 mars 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.