Lindi në Shkup, në vitin 1909. Me vendim nr. 301, datë 8 korrik 1950, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Për «tentativë arratisjeje» e dënoi me 10 vjet heqje lirire. Përfundimisht u dënua me 20 vjet heqje lirije (punë të detyruar), humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. Ky vendim është ligjëruar edhe në Gjykatën e Lartë më 29 korrik 1950.

Burimi: F. 1, Viti 2017, D. 104, f. 46-47.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.