Lindi në Koplik, në vitin 1918. Me vendim nr. 173, datë 26 shtator 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se "është vënë në shërbim të U.D.B-së Jugosllave" dhe e dënoi me 3 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 402
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.