Lindi në Jugosllavi, më 26 gusht të viti 1935. Me vendim nr. 42, datë 18 maj 1974, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për "spiunazh", "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe për "përhapjen e informatave që përbëjnë sekret shtetëror" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe konfiskimin e pasurisë. Me vendim nr. 374, datë 18 qershor 1974, Gjykata e Lartë vendosi ndryshimin e vendimit, duke e kthyer atë nga dënim me vdekje në 25 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 396
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.