Lindi në Çerravë, në vitin 1920. Me vendim nr. 95, datë 9 nëntor 1979, Gjykata e Rrethit të Pogradecit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 383
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.