Lindi më 1923, në Shkodër. U arrestua më 19 shtator 1950, dhe më 2 shkurt 1951, me vendim nr. 50, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e tentativës së arratisjes, bashkëpunim me diversantët dhe agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 20 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 302
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.