Lindi më 1908, në Koskë, Çamëri. U arrestua më 29 shtator 1960. Më 15 maj 1961, Gjykata e Lartë e dënoi për "tradhti ndaj atdheut", për "organizim dhe pjesëmarrje në banda të armatosura" dhe për "agjitacion e propagandë", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës për 5 vjet, dhe humbjen e dekoratave

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 128
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.