Lindi më 1925, në Prezë, Tiranë. Më 30 prill 1955, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për tradhti ndaj atdheut", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 118
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.