Lindi më 1913, në Reç, Dibër. Arrestuar më 20 prill 1946. Më 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi se "ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e luftës", me 5 vjet burg. Liruar më 27 nëntor 1946.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 17-18; D 8. Fl. 605-606
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.