Lindi në fshatin Gurrë të Tiranës, më 4 janar të vitit 1896. Më 17 qershor 1953, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "përkrahje pas kryerjes së krimit të tradhëtisë ndaj atdheut", dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për një vit kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 5-6
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.