Lindi në vitin 1934 në Sukth. Është internuar për motive politike. Më 11 dhjetor 1993, me vendim nr. 26, Komisioni i ngritur për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Sukthi në Berat dhe Tepelenë, prej 4 janarit 1948 deri më 27 dhjetor 1949.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 119-120
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.