Lindi në fshatin Sllovë të Peshkopisë, në vitin 1882. Më 6 tetor 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "armik të popullit", dhe e dënoi me tre vjet privim lirie. U lirua me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 162-163
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.