Lindi më 1905, në Pricoll, Tiranë. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi, më 9 korrik 1993, njohjen e "vrasjes pa gjyq, për motive politike", më 1 korrik 1946, në Dibër.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.196-197
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.