Lindi më 15 gusht të vitit 1932, në fshatin Verjon të Krujës. Më 2 tetor 1964, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion dhe propagandë» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie. Por meqë me dekret i zbritej ¼ e dënimit, vuajti 4 vjet e 6 muaj burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 375.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.