Profesor i matematikës në Gjimnazin e Shtetit në Shkodër. U arrestua në vitin 1946 dhe vuajti 3 vjet burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.