Lindi më 7 mars të vitit 1911, në fshatin Mbolan të Beratit. Gjatë luftës u anëtarësua në organizatën nacionaliste Balli Kombëtar dhe luftoi në radhët e çetës «Abdyl Frashëri». U vra më 31 tetor 1943, në fshatin e tij të lindjes, në përpjekje të armatosur me forcat komuniste.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 163, 164, 165.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.