Lindi në Dragot, më 15 maj 1901. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nr. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit të Këshillit të Ministrave nr. 2, datë 4 janar 1992, për njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, komisioni në mbledhjen e datës 22 korrik 1993, vendosi vërtetimin e vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, më 5 nëntor 1943, në Përmet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 411
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.