Lindi në Shkozanjë, në vitin 1920. Me vendim nr. 92, datë 24 shtator 1949, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "arratisje jashtë shtetit" dhe "dhënie informatash" dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 253
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.