Lindi në Shtyllas, në vitin 1962. Me vendim nr. 106, datë 14 qershor 1988, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit, të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 14 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 159
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.