Lindi më 6 prill të vitit 1947, në fshatin Letaj të Hasit. Më 9 prill 1981, Gjykata e Rrethit të Kukësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 4
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.