Lindi më 15 maj të vitit 1943, në Korçë. Më 31 janar 1967, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit në bashkëpunim» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 719.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.