Lindi më 12 maj të vitit 1956 në fshtatin Vërri të Pogradecit. Më 31 maj 1975, Gjykata e Rrethit të Librazhdit e deklaroi fajtor "për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në fazën e tentativës" dhe e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie.

Burimi: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.