Lindi më 1917, në Lushnjë. Me vendim nr. 12, datë 17 tetor 1950, Gjykata e Rrethit të Beratit e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 91
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.