Lindi më 1910, në Vlorë. Më 27 shtator 1949, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "për krijimin e një organizate klandestine, për bashkëpunim me kriminelët e luftës, përgatitje për kryengritje, sabotim, diversion", me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme si dhe humbjen e të drejtave civile dhe politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 262
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.