Abdyl Kadiu Lindi më 1927, në Sul, Devoll. Më 8 nëntor 1945, me vendimin nr. 9, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi se “ka marrë pjesë në organizatë politike me qëllim rrëzimin e pushtetit” me burgim të përjetshëm dhe konfiskim pasurie.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 26, fl. 89-90.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.