Lindi më 1928, në Vlorë. U arrestua më 13 prill 1953. Më 8 korrik 1953, me vendim nr. 84, Gjykata e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile për 2 vjet kohë. U lirua më 22 gusht 1963.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44, FL. 44-46; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 207
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.