Lindi më 1932. Vëllai i Sabaudin Haznedarit, është internuar një ditë pas vrasjes së vëllait nga forcat e Sigurimit. Më 27 shtator 1982, u internua, së bashku me familjen, nga Durrësi në Berat (Rehovë dhe Selenicë), prej 27 shtator 1982 deri më 25 dhjetor 1989.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 211.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.