Lindi në 1919, në Steropull, Përmet. Arrestuar më 2 prill 1950. Më 13 shtator 1950, me vendim nr. 140, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës dënoi personi «kryesor në një grup të organizuar anti pushtet», me 15 vjet burg me punë të detyruar, humbjen e së drejtës elektorale për 4 vjet dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 223.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.