Lindi më 1888, në Dibër. Me vendim nr.116, 10 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi «armik të popullit», dhe e dënoi me 15 vjet burg, ndër to 5 vjet punë të rëndë të detyrueshme, konfiskim të pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 188
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.